lördag 8 maj 2010

Matlagning med Team Hypertrofi!

Vilodag och summering av veckan.
Träningen i veckan har ju som ni vet påverkats av känningen som jag drog på mig i måndags.
Det har blivit mycket bättre sedan dess och jag hoppas att jag kan börja köra serier och styrka i ringar igen nästa vecka :)
Kroppen och styrkan känns riktigt bra, jag är även lättare i kroppen än vad jag har vart på länge.
Omställningen från hypertrofiträning till maxstyrketräning och att jag har lagt om kosten lite har bidragit till detta..

Idag har jag som sagt inte gjort speciellt mycket, tog en sovmorgon innan jag gjorde en storstädning här hemma, riktigt kuuuul... not!
Fixade en riktigt nice käk tillsammans med min träningsbuddie Jocke.

Salamifylld fläskfilé:
1 fläskfilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
smör
50 g salami i tunna skivor
6-7 st marinerade soltorkade tomater
2 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré


Sätt ungen på 225 grader. Salta och peppra köttet. Bryn filén i smör i en het stekpanna.
Skär djupa skåror i köttet med ca 1 cm mellanrum. Lägg en vikt salamiskiva och en bit tomat i varje skåra. Lägg köttet i en ungssäker form. Vispa ihop grädde och tomatpuré tillsammans med en tärning kycklingbuljong, håll ned det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med smörfräst spenat och kokt pasta eller klyftpotatis.



Peace!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar